TEAMWORK VAN 2 ZUSSEN

Met een passie voor borduurwerk en bedrukking

Welkom bij Borlo!
Wij zijn uw partner voor het borduren en bedrukken van badlinnen, kledij, rugzakken, … kortom, alles waar u uw persoonlijke touch wil aan geven.
Denkt u aan gepersonaliseerde bedrijfskledij, of wilt u een op maat gemaakt geschenk geven, u bent bij ons aan het juiste adres!
Vindt u hier niet wat u zoekt, we staan klaar voor al uw vragen!

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Over Borlo

Borlo, de afkorting van Loor die borduurt. Het begin van de creatieve uiting!

Na een leerproces van veel foutmeldingen, gesprongen draad en een lieve, verdraagzame moeder met al haar handdoeken geborduurd met probeersels, zijn we sinds 2019 volledig van start gegaan met commercieel borduren en bedrukken. Ondertussen borduren we op 2 machines van Barudan met 15 naalden en bedrukken we met de printer/plotter van Roland.

Ik ben Annelore, ploetermama van 2 hele lieve (b)engels. In hoofdberoep een zelfstandige thuisverpleegkundige, maar in de overige tijd steek ik alle energie in ontwerpen, borduren en bedrukken. Samen met mijn lieve zus Annemie, een perfecte mama in mijn ogen van 2 evengrote (b)engels als de mijne, vormen wij een geolied team om Borlo verder uit te werken. Trouwens, als zelfstandige freelancer in de boekhouding, is zij een topper voor het team!

Ons doel? Samen met onze oudste zus, Annelies van Analyz3D, eigenaar van een professionele lasermachine, een volledig autonome grafische onderneming te worden.

Neem dus gerust een kijkje op de site en webshop. En heb je vragen, ideeën of opmerkingen, stuur ons een mail naar info@borlo.be.

Groetjes,

Annelore en Annemie

Volg ons op sociale media